ODRŽANA PREZENTACIJA IDEJNOG RJEŠENJA SPORTSKE DVORANE GRADA BOSANSKA KRUPA

Danas je u Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe u prisustvu Muhidina Šertovića, zastupnika u Skupštini Unsko-sanskog kantona, Alena Lipovače, predsjedavajućeg Gradskog vijeća Bosanske Krupe, te Tarika Halkića, predsjednika Sportskog saveza grada Bosanska Krupa, održana prezentacija idejnog rješenja za izgradnju sportske dvorane koja će biti smještena na području Sportsko-rekreativnog centra Ade.

Ovo će biti jedan od prvih većih projekata ove godine na Velikoj adi, a pored dvorane planirana je i izgradnja turističkog kampa sa svim potrebnim sadržajima, te izgradnja vanjskih višenamjenskih sportskih terena.

Sportska dvorana će zadovoljavati sve propise koji se odnose na dvoranske sportove, a ukupan kapacitet dvorane za gledaoce iznosit će oko 500 sjedećih mjesta. Kompleks sportske dvorane obuhvatit će i svlačionice, prostor za kancelarije, kao i uređenje vanjskog okoliša sa parkingom.

U narednih sedam do deset dana planirano je pokretanje postupka javne nabavke za implementaciju prve faze izgradnje dvorane u vrijednosti od 1.000.000,00 KM. Završetak prve faze očekuje se u trećem kvartalu ove godine.

 

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 243 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2091 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa