Pronađene kosti u nasipima za građevinske radove u Sanskom Mostu, sumnja se da su ljudske

Na području Sanskog Mosta danas su obustavljeni radovi na jednoj od lokacija nakon što su u zemljanim nasipima pronađene kosti za koje se sumnja da su ljudske.

Ova informacija za Klix.ba je potvrđena u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Dežurni operativni nam je kazao da su zaprimili dojavu da su na jednom lokalitetu u Sanskom Mostu pored rijeke Sane prilikom istovara zemljanog nasipa pronađene kosti koje najvjerovatnije pripadaju ljudskom skeletu te da su svi radovi na toj lokaciji do daljnjeg obustavljeni.

Policijski službenici su osigurali mjesto događaja, a o svemu je upoznat i tužilac Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona koji će izaći na mjesto događaja te poduzeti aktivnosti u skladu s procedurama.

Za sada nije poznato odakle je zemlja namijenjena za nasip dovučena, odnosno, s kojeg lokaliteta te o kakvim se kostima radi.

Više informacija bit će poznato u narednom periodu.
Izvor: klix.ba

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1155 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa