Još jedna uspješna akcija darivanja krvi

U prostorijama Opće gimnazije Bosanska Krupa, na 94.redovnoj a 103. ukupno održanoj akciji darivanja krvi u organizaciji Crvenog Križa Bosanske Krupe, 75 davaoca je darovalo ovu životno važnu i nezamjenjivu tečnost.

Čak je 90 osoba došlo da da krv, međutim zbog visokog pritiska ili nekih manjih teškoća, nisu bili u mogućnosti da daju krv. Također, neki su usmjerena na davanje krv u maju mjesecu, kad je planirana akcija Crvenog križa Bosanska Krupa za naše srednjoškolce.
Iz ove organizacije ističu da su zadovoljni, presretni i ponosni na naše sugrađane i da smo jedni od rijetkih, koji sa manjim brojem stanovnika nego veći gradovi, stalno smo u vrhu humanosti i imamo više registrovanih davaoca.
Svaka akcija, popraćena fantastičnom organizacijom, uz pokroviteljstvo gradske uprave i gradonačelnika Armina Halitovića, uz saradnju sa Transfuziologijom iz Kantonalne bolnice, Crveni križ Bosanska Krupa na svojoj prvog ovogodišnjoj akciji poručuju da će ovo biti još jedna uspješna godina, da humanost teče kroz bosansko-krupske vene i da smo je spremni podijeliti!

 

 

Elma V.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 521 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1910 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa