Oktobar u znaku roza trakica

Udruženje oboljelih od karcinoma „Mimoza“ Bosanska Krupa obavještava da će u ponedjeljak, 4.oktobra na prigodan način obilježiti Dan roza trakica – odnosno Dan borbe protiv karcinoma dojke.

Planirane su aktivnosti na Trgu Alije Izetbegovća od 10,00 -14,00 sati gdje će se na štandu vršiti podjela trakica uz mogućnost simboličnih donacija.Uz članice Udruženja „Mimoza“ učestvovat će i Vijeće učenika Gimnazije i Druge osnovne škole. Istovremeno su planirane posjete Općini, Domu zdravlja, javnim ustanovama i drugim institucijama. Također, učenici će proći ulicama grada i dijeliti roza trakice.

Prethodno, u nedjelju 3.oktobra, od 11,00 sati članice Udruženja će organizirati šetnju gradom, s polaskom ispred prostorija „Mimoze“ (ulica 5.korpusa) čiji je cilj skrenuti pažnju na sve veći broj oboljelih i potrebu ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Udruženje oboljelih od karcinoma „Mimoza“ Bosanska Krupa poziva građane da podrže ove aktivnosti, kako su to činili i do sada, i u skladu sa trenutnim epidemiološkim mjerama.

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 311 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1965 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa