U petak u Bos.Krupi javna rasprava o nacrtu Zakona o turizmu

Postupajući u skladu sa Zaključkom Skupštine Unsko-sanskog kantona, Ministarstvo privrede organizuje Javnu raspravu o nacrtu Zakona o turizmu. Javna rasprava traje od 13.jula do 31.jula po općinama Unsko-sanskog kantona. U Bosanskoj Krupi javna rasprava se organizuje 17.jula u maloj sali Doma kulture od 10 sati.

Ministarstvo je uputilo poziv svim zainteresiranim subjektima iz oblasti turizma, predstavnicima nadležnih općinskih, gradskih i kantonalnih službi, vijećnicima u općinskim i gradskim vijećima, kantonalnim zastupnicima, obrtničkoj komori, predstavnicima udruženja poslodavaca i drugim predstavnicima iz privatnog kao i nevladinog sektora sa područja općina i gradova.

Javnu raspravu provest će predstavnici Ministarstva privrede i Radne grupe Vlade Unsko-sanskog kantona, uz podršku predstavnika UNDP BiH - MEG projekt (Projekat okolišnog i ekonomskog upravljanja). Tekst nacrta Zakona o turizmu dostupan je na uvid na web stranici Vlade Unsko-sanskog kantona.

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1672 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa