Službena potvrda za USKinfo.ba - U centru Miral u Velikoj Kladuša umro 25-godišnji migrant

USKinfo.ba je jučer od svojih izvora saznao kako je u kampu Miral umro migrant. Ta informacija potvrđena nam je i u MUP-u USK-a.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona za USKinfo.ba su rekli kako je doktorica Doma zdravlja Velika Kladuša prijavila slučaj u 12:40.

Ona je rekla kako je migrant dovezen u Dom zdravlja Velika Kladuša bez znakova života.

Upućen je u Kantonalnu bolnicu Bihać.

Radnici IOM-a koji su ga dovezli su u DZ Velika Kladuša su rekli kako mu je pozlilo. Radi se o državljaninu Alžira, rođenom 1995. godine.

Neslužbeno, migrant nije imao nikakve simptome koje se mogu dovesti u vezi sa koronavirusom i sumnja o uzroku smrti ne ide u tom pravcu.

Ipak, zbog trenutne situacije, neslužbeno saznajemo kako bi trebao biti testiran. U ovim trenucima pokušavamo stupiti u kontakt sa upravom Kantonalne bolnice u Bihaću kako bismo saznali da li se tijelo nalazi kod njih i hoće li se raditi obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. Više informacija u toku dana.

Izvor:USKinfo.ba

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 401 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1686 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa