Zimska priča u Bosanskoj Krupi

Na prvom u nizu sastanaka vezanih za organizaciju prigodnih pretprazničkih i novogodišnjih aktivnosti, u kabinetu načelnika Halitovića započela je 'Zimska priča 2019', koja bi obuhvatila različite zabavne, kulturne i edukativne aktivnosti, za djecu ali i za sve građane Bosanske Krupe. O čemu je zaista riječ, građani Bosanke Krupe će biti upoznati kad se detalji ove zimske priče dogovore, a na prvom inicijalnom sastanku sastali su se predstavnici udruženja, ugostiteljskih objekata, privatni obrtnici i pojedinci, koji su razgovarali o mogućnosti 'oživljavanja' prazničnih dana pred novu godinu različitim aktivnostima.

Na ovom sastanku, na koji su bili pozvani svi zainteresirani građani putem javnih medija, prijedlozi i sugestije za novogodišnje aktivnosti, novogodišnji sajam koji je postao prava tradicija u bosanskoj krupi te različite zimske aktivnosti za djecu, uzete su u obzir te će se na narednom sastanku izdetaljisati šta se tačno može i mora uraditi da bi Bosanska Krupa pridružila se općinama i gradovima na našem kantonu ali i šire, koji svake godine svoje građane zabave i ponude neku vrstu zabavih aktivnosti i dešavanja.

Kako se moglo čuti na sastanku, interesa ima ali i volje, a načelnik Halitović je obećao da će za ovaj sajam ali i čitavu 'Zimsku priču 2019', obezbijediti ono što je potrebno da priča počne, a svi prisutni, ispred udruženja, privrednici i pojedinci su se složili da mogu dosta toga ponuditi i uraditi da bi se priča nastavila.

'Zimska priča 2019', koja je u svom začetku, trajala bi zadnju sedmicu mjeseca decembra, a za one koji budu željeli biti dio te priče biće ponuđene prigodne novogodišnje aktivnosti i zabava, kako za odrasle tako i za djecu.

Elma Velić

Zimska priča 1

Zimska priča 2

Ocijeni
(2 glasova)
Čitano 469 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 483 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa