Vježba mladih policajaca u Bosanskoj Krupi

Danas nesvakidašnja aktivnost u Bosanskoj Krupi. Na glavnoj raskrsnici u centru grada održana je vježba V policijske uprave, Policijske stanice Bosanska Krupa i Bužim, koje se provode kroz standardne godišnje aktivnosti MUP-a USK.

Kako su nam potvrdili iz MUP-a USK, policajci iz odsjeka za edukaciju su izišli na teren i kolegama is Bosanske Krupe i Bužima održali trening na temu 'Regulacija saobraćaja u raskrsnicama'. Trening je usmjeren prvenstveno mladim policajcima koji su tek završili akademiju, da bi se poboljšalo njihovo znanje i vještine.

Dvadesetak mladih policajaca, praćeni mentorima iz Odsjeka za edukaciju MUP-a USK proveli su nekoliko sati regulirajući saobraćaj na glavnoj raskrsnici u centru grada, ali i privukavši pažnju mnogobrojnih vozača i prolaznika.

Elma Velić

Vjezba mladih policajaca 1

Vjezba mladih policajaca 3

Vjezba mladih policajaca 7

Vjezba mladih policajaca 13

Ocijeni
(2 glasova)
Čitano 624 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1924 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa