BOSANSKA KRUPA: 80.730,00 KM za izgradnju igrališta „Pištaline“

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je potpisivanje Ugovora za izgradnju igrališta „Pištaline“. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predstavnik izvođača radova doo „Euro Cop Invest“, direktorica Neida Omerćehajić. Ukupna vrijednost danas potpisanog ugovora je 80.730,00 KM.

 

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i kantonalna zastupnica Kadić Ifeta, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Hadžipašić Šemso i vijećnik u Gradskom vijeću Arnautović Midhad.

 

„Grad Bosanska Krupa nastavlja ulagati značajna sredstva u sportsko-rekreacionu infrastrukturu na čitavom području grada. Nedavno smo potpisali ugovor za prvu fazu izgradnje igrališta u Jezerskom ukupne vrijednosti 80.000,00 KM, a evo danas smo potpisali ugovor za prvu fazu rekonstrukcije i uređenja školskog igralište „Pištaline“ ukupne vrijednosti 80.730,00 KM, a do kraja oktobra će se završiti i rasvjeta na SRC Bare. Drago mi je da ćemo u narednom periodu realizirati ove značajne projekte, a sve kako bi djeca, ali i svi sportski kolektivi na području grada dobili još bolje uvjete za bavljenje sportskim aktivnostima“ izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

 

Početak radova na izgradnji igrališta „Pištaline“ očekuje se u narednim danima po uvođenju izvođača u posao.

 

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1909 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa