- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

05.08. U 12,10 sati Bos.Krupa ul.Unska parking prostor Čavkunović saobraćajna nesreća - sudar dva put.motorna vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 11,50 sati Pištaline narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.06.08.

U 11,50 sati Bos.Krupa ul.Generala Mirsada Sedića saobraćajna nesreća - sudar dva put.motorna vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 12,05 sati Bos.Krupa ul.Generala Mirsada Sedića narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.07.08.

u 16,00 sati Ljusina krivično djelo - nasilničko ponašanje i napad na ovlašteno službeno lice prilikom vršenja poslova sigurnosti od strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 20,45 sati Bos.Krupa ul.Stari grad narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 2 lica.Lica lišena slobode i zadržana.Prekršajni nalog na 2 lica.

- Vatrogasna jedinica izvještava da proteklom periodu nije imala intervencija ni dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 1 7 7 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 6 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci električne energije.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvijao po redu vožnje.

 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 06,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 14 C , vlažnost zraka 44,6% dok je vodostaj rijeke Une iznosio 42 cm (NV).

 

       U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i Pravilnikom Centralne izborne komisije BiH o medijskom predstavljanju političkih subjekata za lokalne izbore 2016. godine JP „Radio Bosanska Krupa“ d.o.o. upućuje

 

                                                              P O Z I V

 

svim političkim subjektima – političkim strankama i partijama, nezavisnim kandidatima i kandidatima sa liste za nacionalne manjine da se prijave za sudjelovanje u Izbornom programu JP „ Radio Bosanska Krupa“ koji će biti emitovan od 02.09 do 30.09.2016. godine.

 

       Svoje prijave politički subjekti mogu dostaviti u roku od 7 (sedam) dana od dana prve objave poziva odnosno od ponedjeljka, 08.08.2016. godine, a krajnji rok za prijavu učešća političkih subjekata u Izbornom programu JP„Radio Bosanska Krupa“ je ponedjeljak, 15.avgust 2016. godine do 15,00 sati.

       Prijave se mogu dostaviti na jedan od slijedećih načina : lično u JP „ Radio Bosanska Krupa“, poštom na adresu:  Trg Avde Ćuka br 16 ili na fax broj: 037/ 471 111. Prijava mora biti ovjerena i potpisana od ovlaštene osobe.    

 

Ovaj poziv dostavlja se političkim subjektima i objavljuje u programu JP„Radio Bosanska Krupa“ te na web stranici: www.radiobk.ba.

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 534 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Januar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda