Bosanska Krupa na sajmu Alpe Adria 2019 u Ljubljani

Sajmovi turizma su veoma značajni, jer rezultati često budu dugoročni i plodonosni, za one koji prezentiraju svoje proizvode, usluge i ljepotu svog kraja. A ništa bolje i ljepše nema nego kad svu ljepotu svog grada, svog rada i zalaganja predstavite van vaše države i tako pokažete i svijetu oko nas da Bosanska Krupa ima šta da pokaže i čime da se pohvali.

Bosanska Krupa ove godine ima predstavnike na Alpe Adria 2019 sajmu turizma, kampovanja i karavaninga, gdje će se među svjetskim brendovima ugostiteljstva predstaviti i naši turistički radnici. Zabavni park Zeleni otoci, ugostiteljskog kompleksa Zlatna nit i Restoran Makaba od srijede do subote, predstaviće ljepote i ponudu Bosanske Krupe za sljedeću turističku sezonu. Sajam traje od 30.januara do 2.februara, a u četiri dana poskjetitlje i sajma će imati priliku da vide, uživaju i upoznaju brendove i ponude iz Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Austrije, Italije i naše Bosne i Hercegovine, među kojima su i naši Krupljani.

Iz hladne Ljubljanje, Mramorne dvorane, javio nam se Dino Zjakić, jedan od izlagača sajma:

''Lijep pozdrav iz Ljubljane. Za ovaj sajam smo se odlučili jer smo protekle sezone imali dosta gostiju iz Slovenije i na njihov prijedlog smo se odlučili promovirati na njihovom tržištu. Njihov životni stil i stil tog nekog aktivnog odmora je što se poklapa s našom djelatnošću i našom ponudom. Svakog dana smo na sajmu od 10 do 19h, a vrata sajma su otvorena za sve zainteresirane goste. Svi koji su u Ljubljani ili su u prolazu, nadam se da će navratiti do našeg štanda. Mi smo u Mramornoj hali, štand broj 18'' – kazao nam je Dino Zjakić.

Ciljevi sajma Alpe Adria 2019, sajma turizma, kampovanja i karavaninga jest stvaranje direktnog kontakta između kompanija, prezentacija i promocija novih proizvoda i usluga, stjecanje novih kupaca i tržišta te upoznavanje s trenutnim trendovima.Načelnik općine Bosanska Krupa, Armin Halitović prepoznao je ideju i vrijednost ovog projekta te je podržao ove vrijedne ljude, još jednom pokazavši da vjeruje u turizam u Bosanskoj Krupi i da je spreman za podršku ljudima s vizijom i željom za radom.Ako ste u Ljubljani ovih dana, posjetite sajam i štand naše općine, a svakako uživajte u raznovrsnoj ponudi svih izlagača, pronađite nešto za sebe i svoju porodicu i uživate u bogatom programu ovog sajma, gdje ćete imati priliku prisustvovati raznim plenarnim predavanjima stručnjaka koji vode poznate firme i brendove, radionice spravljanja koktela, kafa, pizza i ostalih jela, po profesionalnim standardima, kao i 'prvenstva' u pravljenu najbolje kafe, pizze, koktela i slično.

 

Elma Velić

 

Zadnji put promjenjen srijeda, 30 Januar 2019 14:02
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 168 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1346 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« April 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda