Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_podcastmanager, 1

Javni poziv za učešće na Novogodišnjem sajmu

FOTO:Arhiva FOTO:Arhiva

Općina Bosanska Krupa (generalni pokrovitelj) i JU „Centar za kulturu, obrazovanja i informisanje“ (nosilac aktivnosti) u cilju održavanja 8. (osmog) Novogodišnjeg sajma u Bosanskoj Krupi upućuju:

 

J A V N I   P O Z I V

 

zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima za učešće na Novogodišnjem sajmu u Bosanskoj Krupi.

 

Mjesto održavanja :   Poslovni centar u ulici Patriotske lige (preko puta Gradske kafane)

Vrijeme trajanja :       20.12. 2018. (četvrtak) - 28.12.2018. (petak)

 

Pozivaju se:

 

-       zainteresirani prodavači robe široke potrošnje kao što su: dječje igračke, odjeća, obuća, tekstil, razne kućne potrepštine, sitni kućanski aparati i slično,

 

-       ugostitelji, obrtnici, uzgajivači voća i proizvođači voćnih prerađevina, pića, meda i slično, zainteresirani za ponudu svojih usluga i proizvoda,

 

-       aranžeri cvijeća kao i uzgajivači cvijeća i rasadnog materijala koji žele prezentirati ili prodavati svoje proizvode,

 

-       stvaratelji i vlasnici umjetnina i proizvoda kućne radinosti, te prodavači knjiga, novogodišnjeg i drugog nakita, čestitki i sličnog,

 

-       te svi ostali koji žele samo predstaviti svoj rad ili proizvode

 

da se najkasnije do 14.12.2018. godine (petak), lično, putem telefona ili mail-a, prijave u JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ kako bi pravovremeno osigurali svoj izložbeni ili prodajni prostor na sajmu.

 

Napomena: Uz prijavu učesnici su dužni naznačiti kontakt podatke. Za sve izlagače učešće na sajmu je besplatno, a Općina Bosanska Krupa će za prvih 15 (petnaest) prijavljenih učesnika osigurati štand ili sto na kojima će izložiti, prodavati ili promovisati svoje proizvode.

 

Kontakt:

Tel: 037/471-693 (Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje)

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 191 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 355 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Novembar 2012 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda