Pripadnici Policijske stanice Bosanska Krupa uhapsili su i juče proveli istražnje radnje nad jednom osobom koja je  osumnjičena da je u proteklih nekoliko dana izvršila više prevara na štetu uposlenica u nekoliko sportskih kladionica na području Bosanske Krupe. 

Prevare

 

Udruženje oboljelih od karcinoma „Mimoza „ Bosanska Krupa ,u sklopu svojih programskih zadataka i tradicionalnog obilježavanja Sedmice borbe protiv raka dojke, u posljednjoj sedmici marta,organizira predavanje na temu :“Karcinom dojke,mogućnosti ranog otkrivanja,uspješnog liječenja u sklopu brige za zdravlje žena“.Predavanje e će se održati u Domu kulture u Bosanskoj Krupi,u subotu 31.marta u 18 sati.

Predavač je docent doktor Hajrudin Halilović.Uz predavanje posjetitelji će moći uputi niz pitanja koja ih zanimaju,a uz predavača,prisustvo ovom predavanju najavilo je još nekoliko ljekara i stručnjaka iz različitih oblasti  koji su u svakom trenutku na usluzi članicama Udruženja oboljelih od karcinoma „Mimoza „ iz Bosanske Krupe.

Predavanje  koje će voditi docent doktor Hajrudin Halilović,održaće se u subotu 31.marta,u 18 sati,u Domu kulture Bosanska Krupa.

Predavanju mogu prisustvovati ,uz čalnice udruženja „Mimoza“ i svi zainteresirani građani bosanskokrupske općine !

                                               Predsjednica udruženja oboljelih od karcinoma

                                                                    „Mimoza“

                                                                    Fatma Kadić

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 306 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Mart 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda