Znate li da kraljica Une živi u Bosanskoj Krupi?

Niste znali?! Pričekajte ovu nedjelju kada ćemo znati ko je sretni dobitnik koji je u ovogodišnjoj potrazi za kraljicom Une bio najuspješniji i ko će kući ponijeti, doduše ne kraljicu, već nagradni fond od 2000KM.

Udruženje sportskih ribolovaca „Krušnica’’ ove godine organizira 19. po redu „Potragu za kraljicom Une“, koja se održava u Bosanskoj Krupi i na kojoj su, stigli osim domaćih ribara i ribari iz cijele BiH, ali i iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Mladica će se loviti na nekoliko različitih lokacija u našem gradu, a 33 ovogodišnja učesnika boriće se za vrijedne nagrade, ali i titulu najboljeg u potrazi za kraljicom Une.

Ovogodišnju manifestaciju otvorio je načelnik općine Bosanska Krupa Armin Halitović, koji je istakao značaj ove manifestacije te potvrdio nesebičnu podršku ovom udruženju I ovom takmičenju.

Predsjednik udruženja, Admir Bajrić navodi da je ovogodišnje takmičenje brojnije nego prethodno i da je bilo upitno i ove godine, zbog korone, učešće ribara iz regije. No, kako navodi, došli su, ne tako brojni, ali se polako sve vraća na staro.

Takmičenje traje do nedjelje, kad će se svečano proglasiti pobjednici, dodijeliti pehari, nagrade i zahvalnice. Generalni sponsor i ove godine je općina Bosanska Krupa, a za organizaciju je u potpunosti zaslužno USR ‘“Krušnica’’.

Elma V.


Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1126 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa