Počele prijave za Radničke sportske igre u Bosanskoj Krupi 2021

Općina Bosanska Krupa, Sportski savez i JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ Bosanska Krupa i ove godine od 12. juna organiziraju Radničke sportske igre. U zadnjih nekoliko godina u organizaciji JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa i Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom Općine Bosanska Krupa vraća među Krupljane, na Sportsko igralište „Idrinovac“.

I ove godine firme će se moći prijaviti u kategoriji malog nogometa.

Kao i prethodnih godina svi oni koji žele učestvovati, a nisu se prijavili, to mogu učiniti sve do 11. juna do 18:00 sati u prostorijama JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” kada će biti i održano izvlačenje grupa i ekipa. Ove godine nema učešća za ekipe i besplatno je. Potrebno je samo prijaviti ekipu u prostorijama Centra za kulturu ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izvlačenje će se obaviti 11. juna u 18 sati u Domu Kulture u Bosanskoj Krupi.

U igrama mogu i učestvovati poslovni subjekti koji obavljaju registrovanu djelatnost. Tu su osim firmi, svakako, javne institucije, ustanove i preduzeća s područja općine Bosanska Krupa. Ekipu može činiti i dvije i više firmi, a isto tako i jedna firma može imati više ekipa.

Sve informacije u vezi učešća i odigravanja Radničkih sportskih igara mogu se dobiti u prostorijama JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje”.

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2287 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa