Nogometaši “Bratstva “ i “Željezničara” u novim dresovima s ”krupskim tkanjem”

“Mi iz Verlaba ponosni smo što smo u suradnji s No1-Sportska oprema ove godine obezbijedili dresove za fudbalere GNK “Bratstvo 1918 ” Bosanska Krupa i NK”Željezničar “ Bosanska Krupa” – ovako,skromno,tek na društvenoj mreži, informaciju o vrijednoj donaciji, podijeli su iz Verlaba.

Dresovi su vrijedni,potrebni,kvalitetni,izuzetnog dizajna,ali ipak ono najvrijednije je namjera, a ona je u riječima koje slijede :

“Većina djevojčica i dječaka još kao mali zavole neki sport. Velikoj većini je on prolazna zanimacija, dok neki izrastu i u profesionalne sportiste. Kao dječak u sjećanju su mi ostale utakmice Bratstva, pune tribine i navijanje, a kasnije i neki od treninga za tadašnje pionire i kadete. Ja sam pripadao ovoj prvoj grupi, kojoj je to bila samo prolazna zanimacija. Od tada se mnogo stvari promijenilo u Bratstvu i Bosanskoj Krupi. Srećom ovi klubovi su opstali zahvaljujući lokalnim zaljubljenicima u sport, a danas mogu reći da mi je izuzetno drago da smo baš i mi iz Verlaba u mogućnosti da podržimo baš ove lokalne klubove, klubove iz mog djetinjstva, Bratstvo i Željezničar iz Bosanska Krupe”.

Ovo su riječi prof.dr.Almira Badnjevića,Krupljanina i direktora “Verlaba”.

"Verifikacioni laboratorij “Verlab” je mjeriteljska laboratorija, imenovana od strane Instituta za mjeriteljstvo BiH, za pružanje usluga ispitivanja i verifikacije etalona i mjerila u zdravstvu u oblasti medicinskih instrumenata sa funkcijom mjerenja u Bosni i Hercegovini.Ova laboratorija je jedna od najopremljenijih laboratorija ovog tipa u Europi.

 

Gdje god da te život odnese, nikada nemoj zaboraviti odakle si došao."I nije to samo citat ili mudrost.Uz sve uspjehe,titule,pozicije,stručnost,sposobnost,biće to iskaznica da si ono najvrijednije- Čovjek.

Hvala.”Koliko žica,toliko godinica”-kazali bi naši stari.

 

Dževada Štancl

Dresovi Verlab

 

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 705 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1055 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa