SERVISNE INFORMACIJE za dan 26.08.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

U 10,00 sati naselje Ostružnica saobraćajna nezgoda - prilikom radova u šahti za vodu na lokalnom putu radnik JKP 10 Juli nije propisno označio mjesto izvođena radova,iz tog razloga vozač put.motornog vozila vozilom upao u vodovodni šaht i tom prilikom povrijedio 1 lice koje je izvodilo radove u šahti. 1 lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 17,15 sati ul.1 BKB narušavanje javnog reda i mira učestvovanjem u tuči od strane dva lica.1 lice zadobilo LTP. Prekršajni nalog na dva lica.

U 21,15 sati lokalni put Jezerski saobraćajna nezgoda - uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza i udar u betonski stub vlasništvo elektrodistribucije. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Lice isključeno iz saobraćaja zbog neposjedovanja vozačke dozvole. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požara.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 30 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Johova dolina. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci električne energije na TS Pučenik potpumpa. Radovi na trafostanici.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16ºC , vlažnost zraka 89 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 16 cm, u Bosanskoj Otoci 67 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 485 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2008 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa