Printaj ovu stranu

Servisne informacije za dan 21.06.2022.godine

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Servisne informacije za dan 21.06.2022.godine

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 20.06. u 21.45 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Krupi, Ul. Prvomajska od strane 2 lica, 1 lice pričinilo je prekršaj izlaganje-držanje-vođenje opasne živitonje bez zaštitnih sredstava koje može da preplaši ili povrijedi, istom uručen prekršajni nalog. Drugo lice narušilo je javni red i mir pucanjem iz vatrenog oružja, oružje oduzeto, lice lišeno slobode i zadržan do otriježnjenja, takođe uručen prekršajni nalog.

Dana, 20.06. u 21.45 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Jezerskom, naročito drsko ponašanje od strane 1 lica, istom uručen prekršajni nalog.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 34 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 2 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas planski prekid u isporuci vode od 08.00-11.00 sati u naselju Hodžinac, sanacija kvara.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas 21.06.intervencija na TS Otoka-Orašlje zbog kvara na NN mreži, odlaz prema stadionu; intervencija će se odvijati u periodu od 09.30 do 14.00 sati.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području  grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 22°C , vlažnost zraka 68% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 38 cm, u Bosanskoj Otoci 86 cm (NV).

 

Zadnji put promjenjen utorak, 21 Juni 2022 07:07
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 172 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости