Printaj ovu stranu

Servisne informacije za period od 17.06. do 20.06.2022.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Servisne informacije za period od 17.06. do 20.06.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 17.06. u 18.20 sati , desila se saobraćajna nezgoda na putu R402 Jezerski križ, 1 učesnik, slijetanje s puta, prekršajni nalog na 1 vozača.

Dana, 18.06. u 18.30 sati , desila se saobraćajna nezgoda na lokalnom putu Veliki Badić , 2 učesnika, materijalna šteta, prekršajni nalog na 2 vozača.

Dana, 18.06. u 22.45 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Krupi Ul.1BKB od strane 2 lica u alkoholiziranom stanju, lica lišena slobode i zadržana do otriježnjenja, istim uručen prekršajni nalog.

Dana, 19.06. u 11.40 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Otoci, naselje Kajtezi od strane 1 lica, naročito drskim ponašanjem i ne postupanje po naredbi ovlaštenog lica, istom uručen prekršajni nalog.

Dana, 19.06. u 19.30 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Otoci, Ul. Radnička od strane 1 lica, naročito drskim ponašanjem, vikom, galamom i ne postupanjem po naredbi ovlaštenog lica, lice lišeno slobode i zadržano, uručen prekršajni nalog.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 129 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 18 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas planski prekid u isporuci električne energije na području;

- od 08.30-15.00 sati, TS Baštra izlaz prema Bužimu, radovi na NN mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 20°C , vlažnost zraka 66% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 40 cm, u Bosanskoj Otoci 88 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 166 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости