SERVISNE INFORMACIJE za period od 04.03.2022. do 07.03.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

04.03. u 13,45 sati Perna narušavanje javnog reda i mira izazivanjem osjećaja nasigurnosti da će napasti na njegov život i tijelo od strane 1 lica. Lice lišeno slobode i zadržano. Prekršajni nalog na 1 lice.

05.03. u 14,00 sati Jezerski lokalni put saobraćajna nezgoda - slijetanje putničkog motornog vozila s kolovoza uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu. Vozač u alkoholiziranom stanju lišen slobode i zadržan do otrježnjenja. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 21,25 sati ul.Terzića narušavanje javnog reda i mira priređivanjem vatrometa bez odobrenja nadležnih organa od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 21,55 sati Međumostovi narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

06.03. Pištaline krivično djelo - krađa od strane NN lica. Istraga u toku.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 68 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 12,00 sati planski prekida u isporuci vode u naselju Mahmić selo. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim i kliskim kolovozima Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -1°C , vlažnost zraka 80 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 61 cm, u Bosanskoj Otoci 103 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 456 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1241 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa