Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 24.11. do 29.11.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 24.11. do 29.11.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

27.11. u 14,20 sati Krivodol saobraćajna nezgoda - uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovza. Materijalna šteta.Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojavu o požaru dana 28.11. u 16,15 sati ul.Gazijska požar spremnika na drva u stambenom objektu. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Požar ugašen u 17,30 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 170 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 21 lice.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planski prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 10,00 do 12,00 sati planski prekid u isporuci električne energije u ul.Donja Ljusina. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 2 C , vlažnost zraka 99 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 177 cm, u Bosanskoj Otoci 222 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 231 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости