Printaj ovu stranu

Jutros je u Bosni pretežno oblačno. U Hercegovini je mala do umjerena naoblaka.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Jutros je u Bosni pretežno oblačno. U Hercegovini je mala do umjerena naoblaka.

Temperature zraka izmjerene u 08:00 sati (°C): Drvar -2; Livno i Sanski Most 0; Bjelašnica 1; Banja Luka i Ivan-sedlo 2; Prijedor i Sokolac 3; Bihać, Doboj, Grude i Sarajevo 4; Bijeljina, Bugojno, Jajce, Srebrenica i Zenica 5; Tuzla 6; Gradačac i Trebinje 7; Zvornik 8; Mostar i Neum 12°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 954hPa, za 9hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

Danas u većem dijelu Bosne prije podne pretežno oblačno. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Sunčanije u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 20°C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološka prognoza je povoljna. Stabilno vrijeme, kod većine stanovništva pozitivno će djelovati na raspoloženje i primjerenu radnu motivaciju. Blagi porast temperatura u jutarnjim satima, dodatno će popraviti opštu sliku, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake. Nakon izraženije naoblake i pojave magle u dijelu Bosne prije podne, u nastavku dana prikladno za boravak na otvorenom. U Hercegovini toplije, uz duže sunčane intervale.
(FHMZ)
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 390 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости