SERVISNE INFORMACIJE za period od 10.09. do 13.09.2021

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da u proteklom periodu zabilježila slijedeće:

-Dana,10.09. narušavanje JRiM u Bosanskoj Krupi u Ul. Trg Avde Ćuka od strane 1 lica fizičkim napadom na 2 lice, prekršajna prijava na 1 lice.

-Dana,11.09. u 20.00 sati desila se SN, Baštra, materijalna šteta, uzrok neprilogođena brzina vozila uslovima na putu, isključenje iz saobraćaja i prekršajni nalog na 1 vozača.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojavu o požaru:

Dana,10.09.dojava požara u 14.50 sati Ul. Badićka, gorilo nisko raslinje, na požarište izašla 2 vatrogasca i 1vozilo, požar ugašen u 16.00 sati.

 

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 111 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 19 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas ima planski prekid u isporuci vode od:

-07.00-15.00 sati Ostružnica,Johovica, Prohodac, Velagići, Mali Badić,Pučenik, G.Petrovići, Zalin (Alijagići), sanacija kvara;

 

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

-OC CZ za danas nije dobio informaciju da li ima predviđenih planskih prekida u isporuci električne energije.

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 10C , vlažnost zraka 95% , dok je vodostaj rijeke Une 12 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 287 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa