SERVISNE INFORMACIJE za dan 09.09.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da u proteklom periodu zabilježila slijedeće:

-Dana,08.09. u 09.40 sati disilo krivično djelo u Bos.Krupi naselje Bukovska, ne dozvoljeno držanje oružja od strane 1 lica, oružje oduzeto, prema istom će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

-Dana,08.09. u 23.15 sati disilo se narušavanje javnog reda i mira u Bosanskoj Krupi u Ul. 1BKB od strane 1 lica naročito drsko ponašanje, lice lišeno slobode i zadržano, te istom uručen prekršajni nalog.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

 

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 23 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas ima planski prekid u isporuci vode od:

-08.00-10.00 sati Bosanska Krupa Ul. Dana nezavisnosti i Ćojluk, sanacija kvara;

-08.00-10.00 sati Bosanska Krupa Ul.Lipik, radovi na mreži.

 

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

-Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 8C , vlažnost zraka 99% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 12 cm, u Bosanskoj Otoci 62 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 363 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1642 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa