Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za 01.12.2020

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za 01.12.2020

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da u proteklom periodu nije bilo narušavanja JRiM, SN kao ni KD-a.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala tehničku intervencija u 11,42 sati Ćevanuše sapiranje motornog ulja sa kolovoza.Intervencija završena u 12,50 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 20 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 4 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 07,30 do 12,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Generala Mirsada Sedića.Sanacija kvara na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -2 C , vlažnost zraka 88 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 56 cm, u Bosanskoj Otoci 98 cm, a rijeke Krušnice 70,30 cm (NV).

 

Prognoza vremena

 

Jutros je na sjeveru i sjeverozapadu Bosne oblačno i maglovito. U ostatku naše zemlje pretežno vedro.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Livno -11; Drvar, Ivan Sedlo -10; Bugojno -8; Jajce, Široki Brijeg -7; Gradačac, Grude, Zenica -6; Sanski Most, Sarajevo -5; Bihać, Tuzla -4; Bjelašnica -2; Mostar 2; Neum 4°C.

Danas će u većem dijelu sjeverne i sjeverozapadne Bosne preovladavati magla i niska naoblaka. U ostatku naše zemlje pretežno vedro. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od -1 do 5, a u Hercegovini od 8 do 12 .

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 182 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости