SERVISNE INFORMACIJE za dan 16.09.2020

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

15.09. desilo se KD u Bos.Otoci, nasilničko ponašanje od strane 2 lica, 2 lica zadobila LTP, lica lišena slobode i zadržana, slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

 

-Vatrogasna jedinica izvještava nije imala intervencija i dojava o požaru.

 

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 20 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

-JKP“10. Jul ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas 07.00-11.00 sati planski prekid u isporuci vode naselje Hodžinac, sanacija kvara na vodovodnoj mreži.

 

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas planski prekid u isporuci električne energije za područje:

- od 09.00-16.00 sati Kubeti, rekonstrukcija nisko naponske mreže;

- od 10.00-16.00 sati dalekovod Jasenica neće imati struju TS Šolaje, Jasenice, Gorinje, Grubori, Gorinjski vrhovi, Benakovac, Potkalinje, Muslimanska Jasenica, Zalin, Veliki Dubovik-džemat i Zalin škola, sanacija dalekovoda.

 

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

 

- Službe   za održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz i maglu na mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 14C , vlažnost zraka 99% , dok je vodostajrijeke Une 17cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1869 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa