SERVISNE INFORMACIJE za 30.07.2020

četvrtak, 30 Juli 2020 07:00

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 14,35 sati Bos.Krupa ul.Radnička saobraćajna nezgoda - sudar put.motornog vozila i bicikliste.1 lice zadobilo teze tjelesne povrede.Uviđaj izvršen. Teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

U 19,00 sati Mahmić selo narušavanje javnog reda i mira izazivanjem osjećaja ugroženosti drugog lica prijetnjom da će napasti njegov život i tijelo od strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 23,40 sati ul.Unska saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 23,45 sati ul.Proleterska krivično djelo - nasilje u porodiciod strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Izvještaj Kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 24 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u dijelu ul.Otočkih heroja i Novo naselje.Radovi na mreži..

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 22 C , vlažnost zraka 85 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 23 cm, u Bosanskoj Otoci 72 cm, a rijeke Krušnice 29,60 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 200 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1870 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa