SERVISNE INFORMACIJE za 02.06.2020

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 18,45 sati Bos.Otoka Vrletnica narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom na drugo lice od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

 

-Vatrogasna jedinica izvještava daje imala intervencijui dojavu opožaru u 19,10 sati Crkvina požar pomoćnog objekta.Na požar izašla 3 vatrogasca sa 2 vatrogasna vozila.Požar ugašen u 22,00 sati.

 

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 21 pacijenta, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 6lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danasod 07,00 do 15,00 satiplanskiprekid u isporuci vode u naselju Johovica.Radovi na mreži..

 

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danasod 10,00 do 12,00 satiplanski prekidu isporuci električne energije dalekovodi Donja i Gornja Krčana ,Perna,Pištaline i Jezerski.Radovi na dalekovodu.

 

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vožnje.

 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija pomjestimično vlažnimkolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

 

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperaturazraka 12C, vlažnost zraka81% , dok je vodostajrijeke Une42cm (NV).

 

- Općinski načelnik na prijedlog OpŠCZ-e donio Odluku o prestanku prirodne nesreća na području općine Bosanska Krupa sa danom 01.06.2020.godine.

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 620 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa