Danas do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Prvomajska

Servisne informacije za period od 21.01 od 07,00h do 22.01 do 07,00h

 

- Policijska stanica Bos. Krupa u proteklom periodu nije registrovala narušavanje javnog reda i mira, saobraćajnih nesreća kao ni krivična djela .

-Vatrogasna jedinica nije imala intervencijai dojava opožaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa u proteklom periodu pregledala 23 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”  upućena 3 lica.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danasod 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Prvomajska.Radovi na mreži.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas nema prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po vlažnim i klizavimkolovozima.Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperaturazraka -3 C , vlažnost zraka 74% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 52 cm ,u Bosanskoj Otoci 87 cm a rijeke Krušnice 43 cm(NV).

 

Operativni centar Civilne zaštite Bos.Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 484 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1553 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa