Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za 27.12.2019

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 11,20 sati Bos.Krupa ul.511 Slavne brigade saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila.1 lice zadobilo LTP.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prkršajni nalog na 1 lice.

U 21,00 sati Bos.Otoka ul.Otočkih heroja saobraćajna nezgoda - NN vozač sa NN vozilom uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu sletio s kolovoza i udario u metalnu ogradu koju je oštetio u dužini od 2 metra te se udaljio sa lica mjesta.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Nakon pronalska NN vozača i NN vozila biće poduzete zakonom propisane mjere i radnje.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 27 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućenih 1 lice. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Prvomajska i Crkvina.Radovi na mreži.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mjestimično vlažnim i kliskim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 1 C , vlažnost zraka 84 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 148 cm a u Bosanskoj Otoci 184 cm(NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 413 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1633 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa