Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za period od 20.12. do 23.12.2019

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

20.12. u 13,00 sati Bos.Krupa ul.Radničaka saobraćajna nezgoda - udar put.motornog vozila u biciklistu, 1 lice zadobilo TTP.Uviđaj izvršen.Krivično djelo - teška krivična djela -a protiv sigurnosti javnog prometa a u vezi ugrožavanja javnog prometa protiv 1 lica .

21.12.Bos.Krupa ul.Mirsada Sedića prostorije trgovačkog centra Belamioniks narušavanje javnog reda i mira ugrožavanjem sigurnosti ili izazivanjem osjećaja ugroženosti drugog lica prijetnjom da će napasti na njegov život i tijelo od strane 1 lica.Prekršjni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojavu o požaru 21.12. u 03,15 sati Perna dojava požara pilane „SMRČA“.Na požar izašlo 8 vatrogasaca sa 3 vatrogasna vozila.Požar ugašen u 09,00 sati.Veća materijalna šteta.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 112 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućenih 15 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Prvomajska.Radovi na mreži.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.Zbog jakog vjetra došlo do kvara na niskonaponskoj mreži u naselju Benakovac.Otklanjanje kvara u toku..

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe  za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 7 C , vlažnost zraka 78 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 228 cm,u Bosanskoj Otoci 256 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 433 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1534 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa