Printaj ovu stranu

Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za 22.11.2019

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
FOTO:Sead Dizdarević FOTO:Sead Dizdarević

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 14,30 sati Pištaline narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 10,10 sati Ljusina na putu R-402 saobraćajna nezgoda - uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanja na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza i udar u ugostiteljski objekat.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 23,05 sati Bos.Otoka ul.Čaršija saobraćajna nezgoda - NN vozač sa NN vozilom udario u parkirano motorno vozilo i udaljio se sa lica mjesta.Uviđaj izvršen.Po pronalasku NN vozača i NN vozila biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervenciju i dojavu o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 40 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” nije bilo upućenih lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u Ul.Prvomajska, rekonstrukcija vodovodne mreže.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 09,30 do 16,00 sati planski prekid u isporuci električne energije na dalekovodu Oraščani trafopodručja Hadžići,Oraščani II i Oraščani III i povremeni planski prekidi od 09,30 do 09,45 i od 15,45 do 16,00 sati na trafopodručjima Pištalina i Jezerskog.Radovi na dalekovodu..                                                                                                                          

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mjestimično vlažnim kolovozima.Magla i niska oblačnost smanjuje vidljivost do 100 metara.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 3 C , vlažnost zraka 94 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 151 cm,u Bosanskoj Otoci 186 cm a rijeke Krušnice 201 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 545 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости