Izvještaj OCCZ općine Bosanska Krupa za 23.08.2019

- Policijska stanica  Bos. Krupa obavještava da  u proteklom periodu nisu zabilježili narušavanje javnog reda i mira, krivicnih djela kao ni saobraćajnih nezgoda.

-Vatrogasna jedinica  izvještava da nije imala intervencija i dojavu o požaru. 

-Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala 38 pacijenata, za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo  upućeno 6 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa  saopštava  da  je  isporuka vode  u  proteklom periodu  na području općine zadovoljavajuća.

 -Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas je predviđen planski povremeni prekidi u isporuci električne energije trafo područje Jezerski- kosa od 08.00-16.00 sati zbog radova na mreži. Takođe Elektro-distribucija obavještava da će isti zastoji zbog radova na mreži biti i 24.08.2019.godine (subota).

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, slovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedećetemperatura zraka 18 C , vlažnost zraka  95 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 21 cm  u Bosanskoj Otoci 67 cm,a rijeke Krušnice  16 cm(NV).

Zadnji put promjenjen petak, 23 Avgust 2019 12:51
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 364 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 927 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa