Printaj ovu stranu

Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za 08.08.2019

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za 08.08.2019

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 12,10 sati Ćevanuše na putu M-14 SN-sudar teretnog motornog vozila i bicikliste.Biciklista zadobio TTP.Uviđaj izvršen. KD-teška KD-a protiv sigurnosti javnog prometa i ugrožavanje javnog prometa od strane vozača teretnog motornog vozila.Nakon kompletiranja predmeta slijedi izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojavu o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 47 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 4 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, slovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 21 C , vlažnost zraka 73 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 27 cm,u Bosanskoj Otoci 74 cm,a vodostaj rijeke Krušnice 24 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 388 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости