Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za period od 18.01. do 21.01.2019

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

18.01. Bos.Otoka ul.Otočkih heroja krivično djelo - teška krađa od strane NN lica ili više njih.Istraga u toku. Bos.Otoka prijava krivično djelo - prevara od strane NN lica ili više njih.Istraga u toku.

U 14,20 sati Bos.Krupa ul.Radnička narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom na drugo lice od strane jednog lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 15,50 sati Bos.Krupa Stegarić saobraćajna nezgoda - slijetanje put.motornog vozila s kolovoza u rijeku Unu.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

20.01. u 09,56 sati Bos.Otoka Ivanjski put suicid vješanjem.

U 13,30 sati Bos.Krupa ul.Genarala Mirsada Sedića narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 125 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 15 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci vode.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća .Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne,uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim i klizavim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 0 C , vlažnost zraka 95% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 59 (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 233 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 480 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa