Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za period od 07.09. do 10.09.2018.godine

 

-Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,08.09. desilo se KD u 20.25 sati, u Baštri posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga od strane 1 lica, nakon kompletiranja predmeta slijedi izvještaj Tužilaštvu USK.

Dana,08.09. desilo se narušavanje JRiM u 23.50 sati u Bos.Otoci Ul.Čaršija od strane 1 lica vršenje fizioloških poreba na javnom mjestu izlažući pri tom intimni dio tjela drugim licima, lice pozvato u PO Bos.Otoka i uručen mu prekršajni nalog.

Dana,08.09. desila se SN na putu M-14 Otočka polja, učestvovala 2 putnička vozila, izvršen uviđaj, 1 vozač zadobio LTP i materijalna šteta na vozilima, uzrok prelazakvna suprotnu traku kolovoza namjenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera od strane 1 vozača, 1 vozaču uručen prekršajni nalog.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 103 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 9 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas je planiran prekid u isporuci vode i to:

od 07.30 – 10.00 sati Ostružnica sanacija kvara i

od 07.30 – 12.00 sati Ul.Prvomajska sanacija kvara.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas nema predviđenih planskih zastoja u u isporuci električne energije.                

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mjestimično suhim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 13 C , vlažnost zraka 88% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 25 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 279 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 549 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa