Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za 18.01.2017.

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu nije bilo  KD, narušavanja JRiM kao ni SN. 

- Vatrogasna jedinica izvještava da su 18.01. u 14.10.sati dobili dojavu požara dimnjaka, vatrogasci izašli na požarište i popratili požar dimnjaka do samo izgaranja istog, posljedica po objekat  nije bilo. 

- Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala  21,  pacijenata za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 6 lica. Na porodilištu nije bilo prinova. 

- JKP  “10. Juli”  Bos. Krupa  saopštava  da nema planiranih radova i da  je danas redovno  snabdjevanje vodom. 

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje. 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne su prohodne, čiste se od  snijega koji je prestao da  pada (u nizinama visina snijega do 35cm), na visinama snježni nanosi od 50-70 cm), saobraćaj na lokalnim cestama na području općine je otežan zbog snijega i leda posebno za putnička vozila ,   saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po snježnim  i klizavim  kolovozima na kojim se vrši čišćenje i proširivanje kolovozne trake od snijega . Upozorenje na moguće lavine  snjijega i kamenja na kolovoz duž desne kolovozne trake (uz brinu)mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja, kao i obavezno posjedovanje zimske opreme.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -3 C , vlažnost zraka 74 % , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 61 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 303 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 376 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Januar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda