Jasna Suljić nova predsjednica OO Naša stranka Bosanska Krupa

Proteklog vikenda u Bosanskoj Krupi održan je Zbor članstva općinskog odbora Naša stranka na kojem je izvršen izbor rukovodstva stranke, jer je u periodu od lokalnih izbora do danas uvedeno povjereništvo koje je funkcioniralo, ali sa dosta slabijim kapacitetom.

U prisustvu članova stranke, gostiju iz gradova i općina Kantona, kantonalnog i državnog rukovodstva za predsjednicu stranke izabrana je Jasna Suljić koja je unazad godinu dana obavljala funkciju povjerenice. Za potpredsjednika izabran je Nermin Sedić, dok su u Izvršni odbor ušli: Senka Bužimkić, Almedina Eljazović, Izet Mahmić, Velaga Hadžipašić, Hajro Redžić.

Šta je u narednom periodu pred novim rukovodstvom stranke, a kako su istakli svi učesnici ovog zbora uskoro i gradskog odbora stranke, kaže nova predsjednica Jasna Suljić:

„U narednom periodu prvo ćemo krenuti sa reevidencijom članstva, jer se vodi veliki broj članova koji nisu više u našoj organizaciji iz različitih razloga, bilo da su odselili ili prešli u neku drugu stranku. Takodje slijedi i niz inicijativa koje smo već pripremili i koje ćemo uputiti prema Općinskom vijeću, popuniti članstvo u kantonalnom odboru i druge stvari koje su čekale ovaj izbor rukovodstva.Mislim da ćemo sada, najkraće rečeno, uozbiljiti rad stranke i raditi na ciljevima koje smo sebi zacrtali“.

Podršku radu su pružili i Nihad Uk, generalni sekretar Naše stranke iz Sarajeva, koji kaže da ova stranka ima velike planove na narednim izborima i da realizacija tih planova nije moguća bez općinskog odbora Bosanska Krupa.

Predsjednica Kantonalnog odbora Aida Sejdić, kao i svi ostali gosti čestitali su Bos.Krupi status grada te kazala da su na Zbor članstva došli kako bi pružili podršku novom rukovodstvu stranke, što će činiti i u svim njihovim budućim aktivnostima.

Renata S.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 344 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2126 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa