KOLEGIJ SKUPŠTINE USK: NAKON TROMJESEČNE PAUZE SJEDNICA SKUPŠTINE BIĆE ODRŽANA 12. APRILA

Budžet USK, kao najvažniji dokument kojeg na sjednici treba donijeti zakonodavna vlast, pao je u sjenu političkih križaljki koje sačinjavaju ponude za rušenje aktuelne Vlade s jedne i borba za opstanak na vlasti s druge strane.

Nakon tri mjeseca u ponedjeljak, 12. aprila, konačno bi trebali zasjedati skupštinski zastupnici.

Na danas, od strane Kolegija, utvrđenom dnevnom redu je Budžet Unsko – sanskog kantona, zakon o njegovom izvršenju, Budžet Zavoda zdravstvenog osiguranja, te odluka o visini premije.

No treba reći da je Budžet pao sjenu političkih križaljki koje sačinjavaju ponude za rušenje aktuelne vlade s jedne i borba za opstanak na vlasti s druge strane. 

Sve opcije su otvorene i do ponedjeljka se može mnogo toga promijeniti, kažu akteri krajiške politike. Za to vrijeme budžetski korisnici strahuju hoće li u aprilu primiti svoje plate.

(RTV USK)

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 79 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1589 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa