- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 22,30 sati Bos.Krupa ul.Patriotske lige narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 23.40 sati Bos.Krupa ul.Patriotske lige narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom od strane jednog lica na drugo lice.Lice lišeno slobode.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 00,15 sati Bos.Krupa ul.Maršala Tita narušavanje javnog reda i mira nepostupanjem po zakonitom zahtjevu OSL-a od strane 1 lica.Lice lišeno slobode.Prekršajni nalog na 1 lice

U 23,30 sati Bos.krupa narušavanje javnog reda i mira kretanje maloljetnika bez nadzora roditelja ili staratelja nakon 23,00 sata.Prekršajni nalog na 1 lice.

Prijava Ostružnica krivičbo djelo - teška krađa od strane NN lica ili više njih. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 09,30 sati Bos.Krupa prijava krivično djelo-nasilničko ponašanje.1 lice zadobilo lakše tjelesne povrede.1 lice lišeno slobode.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 21,30 sati Bos.Otoka krivično djelo - nasilje u porodici.1 lice lišeno slobode.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 11,35 sati Jezerski krivično djelo - nasilje u porodici.1 lice lišeno slobode.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 20,15 sati Bos.Krupa Stegaric saobraćajna nezgoda - slijetanje put.motornog vozila s kolovoza.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 139 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 17 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,00 do 15,00 sati prekid u isporuci vode u ul.Bosanska,Gazijska i dijelu ul.Bihaćka (Krčevine).Rekonstrukcija vodovodne mreže.,Sinoć od 22,00 danas do 15,00 sati u naselju Veliki Badić,Mustelji i Šabići.Sanacija kvara na mreži.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća .Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne,uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po vlažnim i kliskim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 14 C , vlažnost zraka 77% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 87 (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 615 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda