U Bosanskoj Krupi ,na svečan način ,u privatnom poduzeću „Bosancar“ je u nedjelju prigodnim druženjem svih uposlenih, uz menadžement i vlasnika firme ,obilježena prva godišnjica sindikalnog organizovanja,a tom prigodom u ovom poduzeću boravili su predsjednik Sindikata metalaca Federacije Bosne i Hercegovine Bajro Melez , sa dva podpredsjednika ovog Sindikata ,Kenanon Mujkanovićem i Almirom Salihovićem.

Bcar1

Bcar2

Bcar3

Bcar4

Bcar5

- Policijska stanica  Bos.Krupa  obavještava da u proteklom periodu nije bilo narušavanja JRiM, SN kao ni  KD-a.

- Vatrogasna jedinica  izvještava da  nije imala intervenciju i dojavu o požaru.  

- Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala  128   pacijenata, za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo  upućeno 12  lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava  da  je  isporuka vode  u  proteklom periodu  na području općine zadovoljavajuća.16.12. od 15,00 sati danas do 15,00 sati   prekida u isporuci vode u ul.Unska.Sanacija kvara na mreži., i od 09,00 do 15,00 sati u ul.Dana nezavisnosti i Hasana Kikića.Radovi na mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu  zadovoljavajuća. Danas nema planskih zastoja u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim i klizavim   kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -1 C , vlažnost zraka 82% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 210 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 563 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Mart 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda