Općina Bosanska Krupa (generalni pokrovitelj) i JU „Centar za kulturu, obrazovanja i informisanje“ (nosilac aktivnosti) u cilju održavanja sedmog Novogodišnjeg sajma u Bosanskoj Krupi upućuju:

                                                    Javni poziv

zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima za učešće na Novogodišnjem sajmu u Bosanskoj Krupi.

Mjesto održavanja : Poslovni centar u ulici Patriotske lige
Vrijeme trajanja                :      20.12. 2017.  – 30.12.2017.  godine

Pozivaju se:

– zainteresirani prodavači robe široke potrošnje kao što su: dječje igračke, odjeća, obuća, tekstil, razne kućne potrepštine, sitni kućanski aparati i slično,

– ugostitelji, obrtnici, uzgajivači voća i proizvođači voćnih prerađevina, pića, meda i slično, zainteresirani za ponudu svojih usluga i proizvoda,

– aranžeri cvijeća kao i uzgajivači cvijeća i rasadnog materijala koji žele prezentirati ili prodavati svoje proizvode,

– stvaratelji i vlasnici umjetnina i proizvoda kućne radinosti, te prodavači knjiga, novogodišnjeg i drugog nakita, čestitki i sličnog,

– te svi ostali koji žele samo predstaviti svoj rad ili proizvode

da se najkasnije do 15.12.2017. godine, lično ili putem telefona, prijave u JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ kako bi pravovremeno osigurali svoj izložbeni ili prodajni prostor na sajmu.

Napomena: Uz prijavu učesnici su dužni naznačiti kontakt podatke. Za sve izlagače učešće na sajmu je besplatno, a Općina Bosanska Krupa će za prvih 15 prijavljenih učesnika osigurati štand ili sto na kojima će izložiti, prodavati ili promovisati svoje proizvode. Ostali učesnici su dužni sami sebi obezbjediti štand ili sto.

Kontakt:
Tel: 037/471-693 (Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje)
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 605 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2014 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda