U Općini Bosanska Krupa od danas provjera statusa predmeta putem SMS-a

U Općini Bosanska Krupa od danas provjera statusa predmeta putem SMS-a
 

Općina Bosanska Krupa je u saradnji s Projektom upravne odgovornosti – GAP, u prethodne tri godine realizirala nekoliko projekata, koji su imali cilj unapređenje administrativnih procedura.

Tako je u prvoj fazi projekta uspostavljen Centar za pružanje usluga građanima zahvaljujući kojem je podignut nivo pružanja usluga i koji je po svojoj uspješnosti, ali i izgledu, postao prepoznatljiv u okruženju.

Nakon uspješno završene prve faze, Općina Bosanska Krupa se uključila u nastavak projekta, u smislu daljnjeg unapređenja administrativnih procedura. Odlučna da svojim građanima pruži kvalitetniju uslugu i poveća stepen njihovog zadovoljstva pružanjem administrativnih usluga, uvela je još jedan servis i to za provjeru statusa predmeta putem SMS-a podnesen bilo kojoj službi u općinskom organu uprave.

Građani od danas mogu na moderan, brži i jednostavniji način, po uzoru na još neke veće centre, dobiti odgovor o statusu predmeta. To je pokazatelj da Općina Bosanska Krupa kontinuirano radi na stvaranju uslova za što bolju komunikaciju s građanima, koja na koncu treba da rezultira bržem i efikasnijem rješavanju tekućih problema.

Servis „Manje od 48 sati“, koji je Općina uvela u mjesecu januaru dao je odlične rezultate. Isto se očekuje od SMS usluge, da će se smanjiti redovi na šalterima, rasteretiti i službenici i građani, te da će se ušteđeno vrijeme koje je inače bilo potrebno za ličnu provjeru, još kvalitetnije iskoristiti u prioritetnije svrhe.

 

Za provjeru statusa predmeta pošaljite poruku (SMS) na broj 061 760 960. Poruka treba da sadrži ključnu riječ STATUS i identifikacioni broj Vašeg predmeta.

Naprimjer: "Status 07/2-38-xxxx/12"

www.opcinabosanskakrupa.com

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 430 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Januar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda