Građanima čestitke,torta načelniku s ljiljanom za Ljiljan,djeci paketići

U čast Dana oslobođenja bosanskokrupske općini i Dana općine Bosanska Krupa svake godine s rođendanskom tortom u posjetu općinskom načelniku dolazili su najmlađi koji borave u dječjem vrtiću.

Ove godine općinski načelnik Armin Halitović je zbog epidemiološke situacije ,a da ne bi i on i djeca ostali bez uvijek dragog susreta i razgovora, je došao u goste djeci u vrtiću.Torta nije izostala,ni dječja mašta,ni obostrana radost.

Tradicija je nastavljena ,one najiskrenije čestitke iz dječjih srca upućene su svim građanima općine Bosanske Krupe,a skromnim paketićima općinski načelnik je i ove godine obradovao djecu i čestitao im rođendan grada.

Bilo je muzike i plesa,a dogovoreno je da će se i želja djece da vide spomen-obilježje na Ćojluku uskoro realizirati,kako je kazala direktorica Alma Mesić,uz poštovanje svih pravila za sigurnost djece zbog pandemije.

Na današnjoj svečanoj rođendanskoj torti koju su djeca poklonila općinskom načelniku,ove godine je umjesto uobičajenih čestitarskih riječi je stajao zlatni ljiljan,u čast grandioznog spomen-obilježja na Ćojluku .

Dževada Štancl

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 373 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa