NOVA AKADEMSKA GODINE NA BIHAĆKOM UNIVERZITETU POČINJE 1. OKTOBRA

Foto: rtvusk Foto: rtvusk

Nova akademska godina na Bihaćkom Univerzitetu počinje  1. oktobra,  a završava 30. septembra iduće godine, potvrđeno je danas na sjednici Senata Univerziteta u Bihaću.

Način organizacije predavanja, kako je danas rečeno, nije usaglašen, a konačna odluka ovisit će o epidemiološkoj situaciji na Kantonu.

U međuvremenu u toku su septembarski ispitni rokovi za sve studente koji nisi ranije očistili godinu. Pravo na tri roka imaju do 10. septembra, a oni koji do tog perioda očiste godinu, do 12. oktobra mogu se upisati u novu  i krenuti sa nastavom.

Članovi Senata danas su prihvatili Odluku da se Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture,  i sporta  uputi prijedlog o proširenju upisne kvote studenata na pojedinim fakultetima Univerziteta u Bihaću.

Izvor: rtvusk

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1091 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa