Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_podcastmanager, 1

Humanitarna akcija „Bajram za sve“

FOTO:Ilustracija FOTO:Ilustracija

Udruženje mladih Bosanska Krupa „Conventus“ organizator je humanitarne akcije „Bajram za sve“ koju će provoditi narednih dana, odnosno do nedjelje 2.juna do 21,00 sat. Radi se o humanitarnoj akciji „Bajram za sve“ koja se radila deset godina u nizu i u kojoj su se prikupljala prehrambena i higijenska sredstva za ugrožene građane na našem području.

Inače, protekle akcije odvijale su se u skoro svim trgovačkim centrima na području općine Bosanska Krupa, međutim ove godine iz određenih razloga trgovački centri nisu u mogućnosti da učestvuju u akciji, tako da kolica neće stojati niti u jednom centru niti će biti volontera kao što se radilo proteklih godina.

Ove godine akcija će se odvijati na način da će građani moći donositi artikle u prostorije prijašnjeg trgovačkog centra „Merkur“ u ulici generala Izeta Nanića u Bosanskoj Krupi, gdje su se i prije pakovali paketi za ovu akciju. Ukoliko neko ima želju da pomogne u ovoj akciji, može da donese stvari u te prostorije, ili da se obrati nekom od članova Udruženja „Conventus“ za preuzimanje.                                                                                                                  

Mladi se nadaju što većem odazivu građana jer kako kažu, znamo da smo proteklih godina obradovali mnoge porodice i da neke žive od socijalne pomoći i humanitarnih akcija, stoga budimo humani, pomozimo jedni drugima. Podjela paketa u humanitarnoj akciji „Bajram za sve“ obavit će se u ponedjeljak, 3.juna, dan uoči Ramazanskog Bajrama.

RadioBK

Zadnji put promjenjen petak, 31 Maj 2019 12:24
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 68 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 240 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda