Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_podcastmanager, 1

Četiri zlata za „Hypnotic“ iz Zagreba

Na Internacionalnom zimskom otvorenom plesu Zagreb 2018. koji je trajao dva dana, 15. i 16. decembra ove godine, Sportsko plesni klub „Hypnotic“učestvovao je sa svojim mladim plesačima i plesačicama. Na ovom međunarodnom natjecanju učestvovovali su plesači iz deset država,a u dva dana na pozornici se smijenilo oko 3.500 takmičara. International Dance Open je natjecanje u modernim plesovima za sve dobne skupine.  U tom ogromnom broju natjecatelja, rapoloženi mladi Krupljani i Krupljanke su se pokazali u četiri formacije sa koreografijama „Hypnotic“,“Magic kids“,“Fantasy“ i „Quin“.

Pokazali se i zasjali zlatnim sjajem.

HYPNOTIC 1

Osvojili su četiri zlatne medalje, što je ogroman uspjeh, kako za njih kao klub, tako i za općinu Bosanska Krupa. Osvajači medalja,sa trenerima i svojim roditeljima kao ogromnom podrškom, sretni i zadovoljni vratili su se u Bosansku Krupu,prepuni impresija sa samog takmičenja,ali i iz prekrasno uređenog grada Zagreba za predstojeće blagdane. Trener,trenerica,članovi i članice „Hypnotica“ su se posebno zahvalili roditeljima kao najvećoj podršci,bez kojih, uz sav trud plesača i onih kojhi ih pripremaju,ne bi bilo ni putovanja,ni takmičenja,a ni uspjeha koje inače redovno postižu.

Uspjeh u Zagrebu ipak nije sve.

„Hypnotic“ je sretan jer sve četiri koreografije su se kroz uspjeh na Internacionalnom zimskom otvorenom plesu Zagreb 2018. plasirale i na sljedeće Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Beču.I to ponovo sve četiri formacije i koreografije.

Ostaje još da lijepim,nadarenim plesačima i plesačicama i trenerima Sportsko-plesnog kluba „Hypnotic „čestitamo,poželimo mnogo novih uspjeha i naravno mnogo nastupa po cijelom svijetu,ali i u njihovom gradu-Bosanskoj Krupi.

Dževada Štancl

HYPNOTIC 2

HYPNOTIC 3

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 151 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 687 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Juni 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda