Promocija knjige „Moj put do hidžaba“

Iz stampe je prije nekoliko dana izasla nova knjiga autorice Emine Tabaković Delalić naziva „Moj put do hidžaba“.  Emina je inače medicinska sestra u Općoj bolnici u Sanskom Mostu gdje trenutno zivi i radi a porijeklom je iz Bosanske Krupe. Ovo je druga knjiga Emine Tabaković Delalić. Prva,  zbirka poezije i proze „Osluhni moju tišinu“ koju je Emina objavila prošle godine osvojila je velike simpatije čitalaca. “Moj put do hidžaba” je autobiografska knjiga u kojoj je Emina pisala svoj put do hidžaba zalazeći u duboko osjećajne teme. Počevši od one ratne u kojoj se kao dijete nesvjeno molila Bogu da joj se otac vrati iz logora do srednjoškoskih i prvih radnih dana u drugom gradu pa do iskušenja na kojima se našla kad se odlučila za hidžab. Recenziju za knjigu napisao je  Amir Talić iz Sanskog Mosta.                                              

U organizaciji „Centra za kulturu, obrazovanje i informisanje, promocija knjige „Moj put do hidžaba“ autorice Emine Tabaković Delalić biće upriličena sutra, u srijedu, 1.februara od 18,00 sati u Maloj sali Doma kulture u Bosanskoj Krupi.

 

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 333 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1453 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Februar 2016 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda