Maturijada - Bosanska Krupa 2015

Mladost općine Bosanska Krupa danas je osvojila svojom radošću prostor Malih ada,pa potom,poslije zajedničkog fotografiranja prošetala užim gradskim područjem.
Danas je organizirana još jedna smotra bosanskokrupskih maturanata srednjoškolaca,učenika i učenica Srednje mješovite škole "Safet Krupić" i Opće gimnazije Bosanska Krupa.
Više od četiri stotine mladih koji ovih dana zapisuju posljednje srednjoškolske nastavne dane su kraj školovanja zajednički proslavili.
Ovo je jedna od školskih maturskih zabava bosanskokrupske općine koja je ove godine imala najviše srednjoškolaca.
Sa maturantima je i ove godine bio općinski načelnik Armin Halitović koji im je poklonio i identične majice sa logom općine Bosanska Krupa.Poželio im je mnogo uspjeha u završnom ispitu i u budućem životu,a svima onima koji će nastaviti fakultetsko obrazovanje i uspješan upis na fakultete koje su odabrali.
Poslije šetnje ulicama grada,srednjoškolci su svoje veselo druženje u diskoteci "Eki".
Veliki broj roditelja,prijatelja i sugrađana je pratilo ovaj događaj koji zajednički ,već nekoliko godina slave maturanti obe bsanskokrupske srednje škole.
Poslije ove zabave,svaka srednja škola će tradicionalno imati i maturske zabave-ovoga petka Srednja mješovita škola "Safet Krupić",a slijedećeg Opća gimnazija.

 
Dževada Štancl
Ocijeni
(0 glasova)

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 580 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« April 2014 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda