U stravičnoj nesreći poginula Krupljanka i njene tri kolegice

Foto:klix.ba Foto:klix.ba

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila danas na putu Sarajevo - Pale, kada je jedno vozilo sletjelo u rijeku Miljacku, poginule su tri uposlenice sarajevske osnovne škole. Budući da su četiri osobe bile u vozilu nepoznata je sudbina četvrte saputnice Mine Kadrić.

U nesreći su stradale Merima Balkić(iz Bos.Krupe), Lejla Sadiković i Almina Ćorović, koje su bile na sahrani bivšoj kolegici na Palama. Potvrdila je to direktorica Osnovne škole "Kovačići" Nađa Pejak direktorici Prosvjetno-pedagoškog zavoda KS Nihadi Čolić.

Čolić je za Klix.ba kazala da je od direktorice dobila informaciju da su četiri osobe bile u vozilu i da je nepoznata sudbina četvrte saputnice Mine Kadrić.

"Jedna je pedagogica škole Merima Balkić, druga je učiteljica Lejla Sadiković, treća je bivša direktorica OŠ Kovačići Almina Ćorović, četvrta je higijeničarka Mina Kadrić. Ja nemam potvrdu da je stradala četvrta osoba, ali direktorica zna da je bila sa njima zajedno u vozilu", kazala je Čolić za Klix.ba.

Gorska služba spasavanja Sarajevo obaviještena je o toj nesreći, te su i njihove dvije ekipe na terenu i učestvuju u akciji spašavanja.Posljednje informacije govore da si dva tijela izvucena,akcija se nastavlja.

 

Izvor: Klix.ba

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 66 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 758 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« April 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda